Rotterdam Ahoy | 1 & 2 Oktober 2025

Foeth geeft industriële verf productie installaties van Teknos in Enschede een tweede leven
A. Foeth bv

Foeth geeft industriële verf productie installaties van Teknos in Enschede een tweede leven

Door heroriëntatie van de productie van Teknos komen de productiemachines van deze leading industriële verf fabrikant in augustus en september 2022 beschikbaar voor gebruik door klanten van Foeth.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Door heroriëntatie van de productie van Teknos komen de productiemachines van deze leading industriële verf fabrikant in augustus en september 2022 beschikbaar voor gebruik door klanten van Foeth. Foeth ontfermt zich binnen dit project over de volledige demontage, transport en het bezemschoon opleveren van de betreffende productielocatie. Als gevolg realiseert Foeth broodnodige extra opslagruimte voor gereed product voor de klant. De machines worden door Foeth compleet gerefurbished in haar werkplaats in Barneveld. De machines kunnen daarna direct wereldwijd ingezet worden bij klanten van Foeth.

De machines betreffen onder andere A merken zoals:
** dissolvers van Niemann
** hoppers van Gericke
** silo’s van AZO
** en verschillende tanks van Bolz en Veenstra.

Bent u op zoek naar een dergelijke verf productie-installatie neem contact op met ons sales team. Zij kunnen u adviseren over de beschikbaar gekomen producten of , indien wenselijk, tijdens het project de producten op locatie inspecteren. Of heeft u er zelf een overtollige productielijn voor de speciaal chemie, food/feed additieven of farmacie? Neem dan contact op via telefoon +31 (0)342 415 551 of mail purchase@foeth.com.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht